Neeltje wandelt

Als “Neeltje wandelt” ooit deze website begonnen met droombeelden van mijzelf op mijn netvlies … wandelend met een tentje door Europa … historische paden betredend,  pelgrimspaden volgend. Helaas het bleek en bleef een droom.

Na wat aanpassingen is wandelen nu een onderdeel geworden van de hele site “Neeltje leeft”. De centrale pagina is inmiddels Blogs. Daar staat wat ik meemaak … met links naar andere pagina’s zoals bijvoorbeeld deze wandelpagina. Je kunt ook zelf rechtstreeks naar een andere pagina gaan … ze staan allemaal hier boven in het menu.

Het aantal kilometers dat ik loop is danig teruggeschroefd … inmiddels wandel ik nog wandelingen met een max van ca 10 km in Gelderland, Utrecht met soms een uitschieter naar Zuid-Limburg voor het noodzakelijke “berggevoel”. Ook de Nederlandse kust – duinen en strand – is een favoriet en al jaren probeer ik een liefhebber te vinden die met me mee wil naar het Teutoburgerwald – even ver van mijn huidige woonplaats als Valkenburg – met name de Teutoschleife Dörenther Klippen met haar indrukwekkende rotsen. 

De wandelingen uit 2016, 2017 en 2018 tref je nog aan onder “Blogs”. Vanaf 2019 heb ik een aparte pagina gemaakt voor wandelingen omdat er meer in het leven is dan wandelen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.