Neeltje wandelt

Als “Neeltje wandelt” ooit deze website begonnen met droombeelden van mijzelf op mijn netvlies … wandelend met een tentje door Europa … historische paden betredend,  pelgrimspaden volgend …  helaas het bleek en bleef een droom.

Na wat aanpassingen is wandelen nu een onderdeel geworden van de hele site “Neeltje leeft”. De centrale pagina is inmiddels Blogs. Daar staat wat ik meemaak … met links naar andere pagina’s zoals bijvoorbeeld deze wandelpagina. Je kunt ook zelf rechtstreeks naar een andere pagina gaan … ze staan allemaal hier boven in het menu.

Ik wandel hoofdzakelijk afstanden tussen de 10 en15 km in Gelderland, Utrecht met soms een uitschieter naar Zuid-Limburg voor het noodzakelijke “berggevoel” en … de Nederlandse kust … duinen en strand. Hoop toch ook weer eens in het buitenland te gaan lopen … heb onlangs ontdekt dat het Teutoburgerwald even ver is als Valkenburg … maar doe dit liever niet alleen en zal daar een maatje voor moeten zien te vinden die net zo avontuurlijk is als ik.

De wandelingen uit 2016, 2017 en 2018 tref je nog aan onder “Blogs”. Vanaf 2019 heb ik een apart hoofdje gemaakt voor wandelingen omdat er meer in het leven is dan wandelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.