Voor 2 personen (want je eet je vingers er bij op):
- 400 gram kippendijfilet (net wat vetter en lekkerder dan gewone kipfilet … vind ik)
- 1/2 ui … niet al te fijn gesneden
- bakje champignons gesneden
- 1/2 – 1 bakje creme fraiche (naar smaak)
Marinade … alle ingrediënten mengen:
- 3 el ketchup
- 3 el sojasaus
- 3el azijn
- 1/2 – 1 zakje nasikruiden of meer naar smaak
- 1 forse teenknoflook
- t tl sambal of meer naar smaak
Bereiding:
- kipfilet bakken in wokolie
- ui en champignons toevoegen en meebakken
- marinademix er doorheen
- 15 minuten zacht laten sudderen
- creme fraiche toevoegen
Lekker met een broodje of wat sla.
Wij eten het altijd met boontjes. Maar een broodje is ook wel het proberen waard 👍
LikeGeliked door 1 persoon
Zeker
LikeLike