Coleslaw met cranberry’s …

Een salade die overal bij past … lekker en simpel!

Ingredienten

  • 3 el mayonaise
  • 2 el kruiden azijn of rice wine
  • 1 witte kool/ spitskool (of gesneden)
  • naar smaak cranberry’s

Bereiden

  1. Meng de mayonaise met de azijn. Voeg de kool toe, schep om en laat afgedekt minstens 30 min. staan. Langer kan ook, de kool wordt daardoor wat zachter van structuur.
  2. Meng de kool met de cranberry’s, peper en zout.

De foto is van een Aziatisch recept waar aan de mayonaise ook honing en sojasaus is toegevoegd. Sesamzaad om er overheen te strooien.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.