Ratatouille met biefstuk …

Benodigdheden voor 4 personen :
4 biefstukjes
2 courgettes
2 aubergines
2 paprika’s
1 tijmtakje
2 uien
knoflook naar behoefte
1 blik gepelde tomaten
1 blikje tomaten puree
2 eetlepels balsamico-azijn
40 gram geraspte oude kaas
boter
olijfolie

  • Verwarm de oven voor op 150 graden. Verhit 2 eetlepels boter in een braadpan en bak hierin op hoog vuur de biefstukjes in ca. 4 minuten aan beide kanten mooi bruin.
  • Leg de biefstukjes dakpansgewijs in een ovenschaal, leg het tijmtakje erbij en houdt warm in de oven.
  • Schenk 2 eetlepel olijfolie in een braadpan en roerbak ui en groenten ca. 5 minuten. Voeg de knoflook en de tomatenpuree toe en roerbak ca.1 minuut. Voeg de azijn toe.
  • Verdeel de groenten en het vocht van de biefstuk over 4 borden, leg op elk bord een biefstukje en serveer met de geraspte kaas.
  • Extra lekker met verse basilicum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.