Benodigdheden voor 4 personen :
4 biefstukjes
2 courgettes
2 aubergines
2 paprika’s
1 tijmtakje
2 uien
knoflook naar behoefte
1 blik gepelde tomaten
1 blikje tomaten puree
2 eetlepels balsamico-azijn
40 gram geraspte oude kaas
boter
olijfolie
- Verwarm de oven voor op 150 graden. Verhit 2 eetlepels boter in een braadpan en bak hierin op hoog vuur de biefstukjes in ca. 4 minuten aan beide kanten mooi bruin.
- Leg de biefstukjes dakpansgewijs in een ovenschaal, leg het tijmtakje erbij en houdt warm in de oven.
- Schenk 2 eetlepel olijfolie in een braadpan en roerbak ui en groenten ca. 5 minuten. Voeg de knoflook en de tomatenpuree toe en roerbak ca.1 minuut. Voeg de azijn toe.
- Verdeel de groenten en het vocht van de biefstuk over 4 borden, leg op elk bord een biefstukje en serveer met de geraspte kaas.
- Extra lekker met verse basilicum.