Update lekkage … 6

Vandaag ben ik op de dag af een maand verder na ontdekking van de lekkage bij thuiskomst uit Praag 27-12-2023. We zijn niet veel verder. Ik vraag me af – maar dat doe ik tegenwoordig wel vaker – in wat voor een maatschappij we leven. Waar is de klantvriendelijkheid, het op een beschaafde manier omgaan met mensen – we gooien de normen en waarden er maar weer eens in – gebleven.

week 3 -24
Een week na bezoek inspecteur verhuurder komt er op donderdag een telefoontje van de mij toegewezen huurconsulent. Hij heeft contact met de aannemer gehad, de zaak besproken en als het goed is, heeft de aannemer al contact met mij opgenomen.
Nou … dát heeft ie niet.
Maar …
ik moet vooral aan de bel trekken als ik niets hoor want het mag niet gebeuren dat het weer stil komt te liggen
Aan het eind van de week GEEN bericht aannemer!

week 4 -24
Na het mailtje van verhuurder dat ik aan de bel moet trekken als ik niets hoor, stuur ik maandag in de loop van de dag een mailtje naar verhuurder dat ik nog niets van aannemer gehoord heb. Bellen kan niet dan maar een mailtje. Binnen een uur het antwoord.
Excuses voor het ongemak.
Wij hebben zojuist nogmaals contact opgenomen met Plegt-Vos. 
Zij gaan vandaag nog contact met u opnemen.

Die dag … geen telefoontje van aannemer Plegt Vos. Net zoals de 4 dagen die er tot aan het weekend op volgen waarin ik dagelijks een mailtje stuur naar verhuurder …
geen telefoontje van aannemer Plegt Vos.
Inmiddels ook van verhuurder geen antwoord meer.
Weer een verloren week.

Wel de schade expert een berichtje gestuurd om haar op de hoogte te houden van de gang van zaken. Ze kan er verder weinig mee omdat zij de aannemer niet kan aansturen maar dan weten zij en de rechtsbijstandverzekering – ze wachten beiden op de officiële uitkomst van de oorzaak – in ieder geval van de hoed en de rand.

Respectloosheid … dat is het woord dat in mij opkomt. Als je geen tijd hebt, vertel het me! Hou in ieder geval nog voor mijn gevoel in stand dat ik er toe doe en wals niet over me heen alsof ik een of andere - niet serieus genomen – nitwit ben! Heb een gevoel van in de steek gelaten te zijn en dat maakt het verwerken er niet makkelijker op.