Update lekkage … 14

Het is dat de zon schijnt anders zou ik er mistroostig van worden. 27 april zijn we precies 4 maanden verder na mijn terugkomst uit Praag en de ontdekking van een lekkend dak en een ondergelopen vloer.

Eetkamer/keuken leeg … woonkamer weer vol gestouwd.
De stukadoor komt. Als simpele ziel denk ik dat dan alles klaar is … maar nee!!! Een stukadoor schildert niet en nu is het weer wachten op de schilder die de muren komt doen. Gelukkig regelen de jongens dit zelf buiten het kantoor om en word ik volgende week wel gebeld.
Maar eerst moet het stukwerk drogen,


kan ik nog even niets terugzetten en zit ik weer in mijn aquarium.


Telefoon verhuurconsulent wordt niet opgenomen dan maar weer een mailtje want ik heb nog steeds geen antwoord op …
tijdelijke huurverlaging ( overleg daarover was 2 weken geleden)
verzekering heeft nog steeds geen uitspraak zwart op wit over oorzaak lekkage terwijl het duidelijk een constructiefout is en kan daarom nog niet tot uitbetalen overgaan want is het inboedelverzekering of moet de rechtsbijstandverzekering ingeschakeld worden.
en wie zorgt ervoor dat de vloer weer in orde komt. Van de verzekering krijg ik een bepaald percentage van de laminaatkosten maar dat dekt bij lange na niet alles. Laminaat bijwerken (heb nog wat m2 op zolder liggen) tot aan snijlijn zodat er met een overgangsprofiel aan de keuken-/eetkamerkant een goedkoop zeiltje kan worden gelegd. Als ik dan een jaar geen lekkage heb gehad, kan ik eens na gaan denken over wat anders.


Er komt nog wel een maandje bij!