Update lekkage … 17

Inmiddels gebeld door het klusbedrijf dat door mijn verzekering is ingeschakeld. Volgend week komen ze met een vloerenman en dan wordt er een plan de campagne opgesteld om alles weer in orde te maken. De vloer, gordijnen, lampen etc … vloer wordt gekocht en gelegd, de rest wordt opgehangen.

Alleen … dan zou eigenlijk wel de schilder geweest moeten zijn maar hij heeft zijn beurt voorbij laten gaan.
De schilder die 8 mei j.l. belt met de mededeling dat hij de week erop belt om een afspraak te maken en niets meer van zich laat horen. Mailtjes en appjes van mij worden niet beantwoord, verhuurder krijgt geen gehoor bij een telefoontje. De man houdt zich stil en in ben klaar met die man! Heb besloten om ook niet meer op de man te wachten … hij schildert maar om de gordijnrail heen.

Het is gedaan met “onder voorbehoud van” als het gaat om het plannen van dagjes uit en afspraken maken … ik wil eindelijk wel eens vrij zijn en zeker als de zomer echt begint!!!
Die zal toch nog wel komen, we zullen dit jaar toch niet worden overgeslagen?

Als het klusbedrijf wil komen … komt het maar!

4 gedachtes over “Update lekkage … 17

  1. Ik loop achter met lezen zoals je snapt….. Het zal ook eens een keer in 1 keer goed gaan bij jou zeg! Dus ik hoop dat de vloer goed gaat en de gordijnen en alles ook!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.