Renkums Beekdal richting paradijsbeek.

De wekelijkse maandagochtend-wandeling met Antjella. Iets teveel kilometers maar anders komen we niet bij de overstap over de Paradijsbeek … als oplossing een rustpauze extra ingepland. Geen koffie mee … we laten ons verwennen met een koffie to go bij Boscafé De Beken.

Vanaf de parkeerplaats bij het Natuurinformatie Centrum De Beeken komen we eerst langs de kalkoenen .. wat zijn ze toch lelijk … steken de Bennekomseweg over en nemen het bospad naar de toeters … het heeft iets te maken met “ZEN” (zelf zien we het niet zo) en langs de beeldentuin

Verder over het natuurkampeerterrein … nog geen kampeerders … de toiletten zijn ook nog afgesloten … de Yurts zijn wel verhuurd .. tenminste daar staan auto’s bij … om via de oversteek bij de paradijsbeek weer terug te lopen.

Even uitpuffen op het bankje waar ik mijn vorige week gevonden steen duidelijk zichtbaar neerleg en verder over de stuwwal waar we een ontdekking doen. Al de paaltjes die ik laatst in de verte zag staan … zijn helemaal geen paaltjes. Het zijn beschermhoezen voor nieuwe jonge aanplant.

En weer terug bij af. Helaas … even vergeten dat het maandag is … geen koffie to go. Volgende keer maar weer zelf meenemen. Ruim 6 km.

5 comments

    1. Ja en ook een prettige want doordat mijn zooltje bij de tenen ca 66% dunner is gebeurt er niets met mijn teen … niet dik, niet rood … geen pijn. Kan hem gewoon vrij bewegen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.