Ook ik ken angstige momenten …

Man gespiest door stier in Natuurgebied

Opgeschrikt door het krantenartikel ga je toch bij jezelf te rade. Ook ik kom afgelopen week tot 2 x toe in een situatie die ik niet prettig vind. Ik moet voor beelden even in “mijn afbeeldingen-prullenbak” duiken … had ze al weggegooid.

Bij de eerste probeer ik op behoorlijke afstand een kudde halfwilde paarden scherp te krijgen en ineens is daar met dof gedreun een paard dat rakelings langs mij heen rent … ik was absoluut op een afstand van meer dan 30 meter … weet niet waar hij vandaan kwam. Ergens achter me.

Gisteren voelde ik me ietwat unheimisch toen de eerste stier op mijn pad stond en niet van plan was daar weg te gaan … maar ik had nog wat ruimte om eventueel uit te wijken. Toch blijf je achterom kijken totdat je uit het zicht bent. Wat kilometers verder stond er een kudde op het fietspad. Daar had ik meer moeite mee … was ook terug gegaan als er niet net wat hardlopers gewoon door renden op een meter of 2 er langs. Tegen de tijd dat ik er aankwam waren ze al van het pad af.

Al met al … misschien een ander soort wandelingen gaan zoeken.

Dat zijn momenten dat ik denk … had ik toch die blog van Bregje maar beter gelezen … je hebt het hier toch over stieren.

Veilig langs koeien en stieren wandelen

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.