Menu Home

Saus-frustratie …

Soms vliegt het me naar mijn strot … het sauzen. Op zich geen werk maar voordat ik ruimte heb gemaakt. Een paar dagen geleden probeer ik mijn bed al een zetje met mijn bovenbeen te geven … geen beweging in. Optillen in mijn eentje is eigenlijk geen optie omdat je alles uit het verband trekt. Maar het moet … want ik heb ruimte nodig voor mijn trapje en verven vanaf bed … nee, dat lijkt me niets.

Vanmorgen dan maar half onder het bed op de knieën, met rug bed omhoog om er beweging in te krijgen en schuiven met die hap. Het werkt! Verlies onderweg nog een poot, trek bijna het hele bed uit zijn verband maar uiteindelijk is het gedraaid en een paar meter verplaatst.

Sauzen maar!! … Is te makkelijk gezegd. Er zit een soort gevlochten patroon op het onderliggende behang waardoor je met een kwast eerst alle hoekjes extra moet aantippen.

Bij Intratuin in de aanbieding trouwens nieuwe muurverfrollers gekocht maar die zal ik niemand aanraden. Ze nemen niet echt lekker verf op … in ieder geval niet zo als de roller die ik bij een goede schilderswinkel heb gekocht. Na 1 keer de hele muur gehad te hebben ziet het er niet echt dekkend uit … en de verf is op. Op naar de Action in Renkum zodat ik morgenochtend direct verder kan gaan.

En dan bij terugkomst … ik ben zo gelukkig. Mijn Actionverf heeft toch in 1x gedekt.

Nu nog 1 muur te gaan … in de rommelkamer een ietwat donkergrijze muur met datzelfde vlechtwerkbehang … nog 1x mopperen!

Maar waar ga ik al die spullen laten???

3 replies

  1. Het is dat ik verplicht ben het wit achter te laten. Maar ik vermoed dat ik behanglaag 4 of 5 aan het witten ben. Nog even en het is zo dik, stijf en hard dat het als een complete muur los laat.😂😂😂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.