Menu Home

Gezelligheid …

Na een gezellige koffieochtend met vriendin Corrie besluit ik ondanks het slechte weer terug te rijden via de bouwplaats van mijn droomhuis. En er is een aangename verrassing.

Een zwart draadijzeren hek is geplaatst om mijn achtertuin … waar(en dat weet ik toevallig) Hedera tegenaan geplant zal worden. Terwijl ik naar de achterkant loop om het wat beter op de foto te zetten zie ik dat ook mijn keuken al geplaatst is. Helaas te ver weg om een duidelijke foto te maken maar als je goed kijkt …

Ook is heel duidelijk te zien hoe hoog mijn huis ligt en dat is dan nog geeneens het dalletje dat nog weer veel lager ligt.

De gezelligheid straalt er nu al vanaf … want ben ik toch een geluksmens. Kan niet wachten tot ik er in mag gaan kijken … 17 januari … een uurtje en vooralsnog 30 januari oplevering!

En dan zie ik ineens tot mijn stomme verbazing … witte muren in de keuken. Zondag maar een ritje maken om het nog eens heel goed te bekijken … dat zou nl heel veel werk schelen!

3 replies

 1. Even gekopieerd … stond op verkeerde plaats!

  2 gedachten over “Gezelligheid …” VOEG UW REACTIE TOE

  eukie62
  21 december 2018 om 13:56 Bewerken
  Ik begrijp echt niet waar ze die maand nog voor nodig hebben. Want als de keuken staat, zijn de plafonds ook al gedaan. Maargoed, we gaan het meemaken!
  Ik denk dat het zwarte hek niet verder gaat dan het nu staat; misschien nog een stukje naar je keukenmuur?

  Like

  Beantwoorden

  Neeltje
  21 december 2018 om 14:03 Bewerken
  Dat hek sluit nu aan tot hoek achtermuur. Zal zo blijven. Voor zal laag hegje lopen tot hoek voormuur. Zal dus in gemeentetuin moeten staan om ramen te wassen … Kan dus ook niet daar met fiets achterom. Zal brandgang moeten gebruiken die aan de andere kant van de rij achter de huizen begint en eindigt bij mijn tuin.

  Denk dat het allemaal te maken heeft met bouwvoorschriften. Ze zijn nog niet klaar met de rij aan de andere kant van het plantsoen … dus veel bouwverkeer.

  Like

 2. Ook gekopieerd.

  Carla
  21 december 2018 om 14:39
  Geluksmens, heerlijk voor je na moeilijke jaren nu weer vooruit met zonnestralen, het lijkt mij een erg leuk huis zo te zien.
  En ach je ramenlappen, hoe ga je dat dan boven doen, er komt vast wel een glazenwasser langs om te vragen of je ramen gelapt moeten worden, do eik hier zelfs, galerij voor en achter en wij hebben glas i.p.v hekwerk ideaal hoor, het ziet er altijd weer blinkend schoon uit dan, ga echt zelf niet meer op een trap staan, beetje last van hoogte vrees, je kijkt dan zo van 4 hoog naar beneden, niks voor mij meer en manlief ook niet, die wil het wel doen, maar hoeft oor mij niet.
  Nog een paar weekjes en je kunt gaan kijken, kan mij voorstellen dat je niet kunt wachten, maar de tijd gaat snel en voor je het weet?
  Prettige dagen gewenst nogmaals en ik lees je wel weer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.