De tuin …

In mijn hoofd begint het vorm te krijgen … zeker na het idee van Adri om 3 tegels in de voortuin te leggen. Even gemeten of zo’n tegel (laat staan 3 … dan maar 3x rijden) in mijn auto past … twijfel … maar Martijn komt straks … kan hij even goed meten.

In ieder geval vanmorgen met dit lekkere temperatuurtje al vroeg in de achtertuin. Van buurvrouw Marieke (flat) een plant van haar balkon gekregen .. in een pot. Volgens haar een klimmende Helleborus en krijgt hij rode besjes … alleen heeft hij die op haar balkon nooit gekregen. We zien het wel. Eerst maar zorgen dat hij uit de pot komt die ze graag terug wil hebben. Nou dat wordt het niet … blij dat er al een barst in zit … nog wat hamerslagen en hij kan de grond in. Nog weer troep voor de stort … ben bijna door mijn vrije 12 x heen.

De Clematis die ik vorige week kreeg kan gelukkig in zon en half schaduw … prima plekje zo op het eind van de tuin. Hij bloeit in mei en juni, juni snoeien??? Midden in de zomer? Zal wel doen wat er op het etiketje staat.

De Hortensia gaat de voortuin in … even wachten op hulp om hem op mijn karretje te krijgen. De 2 kleintjes kunnen er dan wel voor staan … lopen de kinderen ook niet meer dwars door mijn voortuin om de bult af te rennen.

En dan na al dat werk … uitrusten. Luie stoel kan voorlopig wel even in de toiletruimte staan … heeft niemand last van, groot genoeg. Kan ik tenminste elke ochtend even in mijn voortuin een frisse neus halen.

Een gedachte over “De tuin …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.