Menu Home

Chaos in de flat …

Zo langzamerhand kom ik aardig in de troep te zitten. Teveel spullen, te weinig ruimte. Maar als ik alles op tijd … ik hou 1 januari 2019 aan … af wil hebben zal ik wel moeten. De meeste tijd gaat zitten in het versjouwen van de meubels om een muur vrij te krijgen … zeker lastig als je een donkere leverkleurige muur 3x moet verven.


Inmiddels in de woonkamer alles gewit. Lastig tussen de meubels door/in … dan werkt zo’n telescoopstok lastig. Hoe verder je naar beneden komt hoe meer die stokt uitsteekt en je weer ergens tegenaan slaat.
Bij de Action RAL 9010 gekocht en al is het niet zo dekkend als dat van een beter merk … het is keurig wit en werkt prettig. Gaatjes in de muren zijn gevuld … tja, wel wat kleurverschil in wit maar daar hoef ik toch niet nog weer een hele wand voor te gaan sauzen??

Als alles goed droog is kan ik eventueel woensdag nog wat bijwerken, gaatjes vullen in plafond en dan is het hier klaar. Dinsdag komen er al wat dozen en kan ik beginnen het losse spul aan spelletjes en boeken in te gaan pakken … scheelt in de struikelmogelijkheden.

Dan is het in het weekend op naar de slaapkamer … dat wordt ook een hele klus. Eerst het bed uit elkaar om ruimte te creëren … er is een lila/roze wand die wit moet. Dan kan ik daarna misschien mijn bed ook nog wel een leuk kleurtje geven … mits ik tijd over heb. Voorlopig met een matras op mijn veldbedje … beter dan de matras op de grond.

1 reply

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.