Vlooienmarkt …

Ik ben gek op rommelmarkten, brocantes, jaarmarkten, braderiën etc. Ook in het buitenland … met name Frankrijk. Zie ik wat kraampjes bij elkaar … stoppen maar!
In de jaren dat mijn huis al gevuld is met tal van curiosa, prullaria, overige hebbedingetjes en antiek taal ik er niet zo naar en kom ik vaak met niets terug … maar die tijd is geweest.

Heb ik van Ansen naar Oosterbeek door ruimtegebrek veel weg moeten doen … het is nu omgedraaid … ik heb een groot huis te vullen. Er is een grote rommelmarkt met veel kramen in Hoevelaken.

En de oogst is geweldig voor nog geen 12 euro kristallen wijnglazen, een kristallen bonbonnière, 2 leuke schilderijtjes, metalen olielampen voor van de zomer buiten op tafel en een oud spaghettiblik. Ik zie mijn nieuwe keuken al helemaal voor me.

En dat is zò leuk. Niemand die me tegenspreekt, niemand die me laat afwegen van “wel of niet”… ik mag helemaal los gaan met mijn eigen smaak!


En als we dan op de terugweg door de Harskamp komen kan mijn dag niet meer stuk … mijn eerste Winterfair met Kerstsfeer.
Gezellig maar koud dus snel weer verder.

Een gedachte over “Vlooienmarkt …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.