Leuke zondagen …

Zo langzamerhand begin ik uit mijn schulp te kruipen en leg ik behalve bij mijn kinderen nu ook zondagsbezoekjes bij vrienden af.

Vorige week zondag al een heerlijk zonnig zondagje in Ede … koffie, samen lunchen, lachen, kletsen, me verbazen over de grote AH XL in Ede, even kijken bij de Praxis … voor de één normaal maar voor mij een uitje. Uiteraard had ik dit zelf al jaren eerder kunnen doen … is niet bij me opgekomen. Vond er alleen ook niets aan! Maar je krijgt er wel energie van merk ik nu.

Gisteren mag ik mee naar een rommelmarkt in Zeist. Opgehaald en thuisgebracht.
De afgelopen jaren heb ik veel weggedaan/-gegeven! Geen spijt van want ik merk dat ik in mijn eentje toch een andere smaak ontwikkel.
Voor nog geen 6 euro is dit mijn buit. Het schaaltje van een Frans servies vind ik zo mooi dat ik dat bij elkaar wil gaan sparen … heb het ook al op marktplaats gespot.

Daarna een gewoon zondagsmiddagborreltje bij een open haard en een hapje eten buiten de deur. Een “gewone” zondag die Will en ik hadden kunnen hebben. Nu een feestdag.

Heb de smaak te pakken … zie dat er volgende week zondag een Brocante van Oud & Tiek (bij mij om de hoek)is. Die laat ik me niet ontgaan … ook niet in mijn eentje!

2 gedachtes over “Leuke zondagen …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.