40 dagen bloggen …


Vanmorgen word ik wakker met een extra blij gevoel … 47 jaar geleden bevallen van een zoon … 60 cm en bijna 9 pond. En ook al gaat de tijd snel … “de herinnering blijft”.

In de vroege ochtend ook al een melding dat mijn dochter een blog heeft geschreven … ze gaat een challenge aan … 40 dagen bloggen.. Het lijkt me leuk en ik besluit ook mee te doen … schrijf me niet in … het is een afspraak met mijzelf.

Dan een challenge waar ik me wel bij ingeschreven heb en die vandaag ook start “Ik Pas” … 40 dagen geen alcohol! Wel met de notitie er direct bij dat op het moment dat vriendin Claudia mij met haar aanwezigheid verblijdt met haar speciaal voor deze dag bewaarde fles bubbels ik dat niet aan mij voorbij laat gaan. Moet kunnen.

Het geluksgevoel houdt nog niet op want ik heb besloten naar de Gamma te gaan voor gordijnrails … en zo’n actie in mijn eentje maakt mij trots. Simpel zul je denken … maar vaak speelt onzekerheid mij parten want ik wil het allemaal zo graag goed doen.
De rails moet de bocht om en aan het plafond. Na diverse keren meten en nameten snap ik eindelijk dat mijn “In Betweens” van grond tot plafond wel vòòr de vensterbank langs moet komen. Twijfel meteen aan de maten die ik heb opgegeven bij de gordijnenwinkel … daar valt trouwens niets meer aan te veranderen … over een week zijn ze klaar! Even afwachten dus!

Op naar Wageningen dat op een steenworp afstand ligt… wat ben ik toch blij met mijn autootje. Bij binnenkomst meteen naar de klantenservice voor hulp voordat ik stomme dingen doe en weer terug moet.
Een hele aardige jonge(n)man helpt me en vraagt gelukkig ook nog of het voor aan het plafond is. Hij adviseert geen uitschuifbare te nemen (dat had ik al eerder gehoord). Na alle bijbehorende artikelen waar hij me op wijst (in mijn eentje daar nooit aangedacht) ook in de kar gelegd te hebben kunnen we verder.
Op naar een klemstang voor een douchegordijn … ik heb een heel creatief ideetje ontwikkeld … niet voor de badkamer maar daarover later meer.

Bij de kassa besluit ik meteen een Gammakaart te nemen … voel me al een echte klusser (hoewel Joost degene is die hem zal op gaan hangen). Trots met mijn aankopen loop ik naar buiten.
Oeps is die rail niet erg lang voor mijn auto??? Weer naar binnen om touw te kopen? Nee!!! … heb niet zo’n haak onder mijn auto … schiet niet op! Dan het raam maar open en na wat gepriegel steekt dat ding nergens uit en loopt hij gestroomlijnd met de voorkant van mijn auto mee. Volgens mij mag dat zo wel. En anders maar lief kijken naar oom agent.

Trots als een pauw rij ik terug om vlak bij huis te bedenken …
“ik moest toch nog een rail voor het grote raam achter???”
Ja, vergeten … maar misschien heeft de Hema die vanmiddag wel. Ben ook zo’n oen.

Bij binnenkomst kan ik niet wachten om de telescoopstang uit te pakken … even kijken hoe hij veert … niet moeten doen dus want ik trek hem te ver uit en als ik het volgens de afbeeldingen wil herstellen kom ik niet ver.
Snap er niets van. Dus dat is òf naar Sjaak rijden òf op Joost wachten. Voorlopig kies ik even voor het laatste.

Al met al een enerverend ochtendje voor mij … maar ben nog steeds blij en zò trots op mijn Gammakaart … hoor nu scht bij de klussers!

2 gedachtes over “40 dagen bloggen …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.