Menu Home

January-blues …

Bij het lezen van een blog van vriendin Neeltje toch maar wat over dit fenomeen! Behalve dat ik al 1,5 week letterlijk regelmatig in de wolken zit en zelfs soms de Rijn niet zie hebben we ook nog te maken met het afscheid van een maand vol gezelligheid, glitter, warmte, liefde en je verheugen op je goede voornemens.

Nu zit ik niet bepaald in een ideale omgeving met een huis vol dozen, ingepakte tassen en gevulde vuilniszakken en … nog steeds geen definitieve opleveringsdatum! Makkelijke kleding voor 2 maanden gesorteerd … lees spijkerbroeken, t-shirts en vesten … een enkele jurk voor festiviteiten zoals een verjaardag.

Ik voel me onrustig … maar gelukkig sta ik niet alleen … mijn beide buurvrouwen hebben er evenveel last van en we mopperen lekker wat af … wat zal ik ze trouwens missen.

wp2127

Het is duidelijk … ik zit in de “January-blues”. Nu weet ik … het gaat over en direct verdwijnt bij het eerste zonnetje en het ruiken van voorjaar.

Om er een twist aan te geven ben ik al naar de kapper geweest en geniet ik nog steeds van mijn metamorfose/gezichtsrenovatie … alleen wat een geld!!! Je kunt het uiteraard maar 1x uitgeven. Niet dat ik ontevreden ben maar ik wil zoveel!!! …, Dat wordt sparen zoals zoonlief al zei.

Één goed voornemen is gesneuveld vanmorgen … ben shag gaan halen. Heb het 12 dagen volgehouden maar soms … door emotionele invloeden/c.q. ergernis van buitenaf … leg ik het loodje. Vanaf maandag maar weer opnieuw proberen en het emotionele dat mij raakt proberen kwijt te raken. Maar geen alcohol bevalt me goed. Fit, fruitig en vrolijk en daardoor veel positiviteit gewonnen … maak me met plezier op, föhn mijn haar met liefde, kleed me gezellig aan voordat ik de straat en winkels in ga … dat is zeker winst.

Vanmorgen mijn bed uit elkaar gehaald … even wat boze termen richting vriend Ap … schroeven zijn haast niet los te krijgen … zeker niet met mijn 2 kunstduimen. De term “vast is vast” kent hij niet … maar dat wist ik! Gelukkig een gereedschapskist vol hulpmiddelen met dank aan schoonzoon … ik krijg het voor elkaar.

En het slapen op een matras??? Dat doet me denken aan de studententijd met de vader van mijn kinderen … #sweetmemories.

Moet eerlijk zeggen … het schrijven alleen vermindert de Blues al.

5 replies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.