Gezellig middagje …

Wat internet, ethernet en juiste instelling van tv zapper betreft leef ik in een verkeerd tijdperk … snap er echt niets van maar gelukkig is mijn dochter wat handiger en wil ze me graag helpen. Heb nog een wifi-versterker liggen (die het volgens mij niet doet), mijn telefoonbasisstation staat op de trap naast de meterkast (struikelgevaar) en ik gebruik 2 afstandsbedieningen voor mijn tv … allemaal onhandige dingen maar de oplossing is nabij! Halverwege de middag pik ik haar op voor wat gezellige moeder/dochter uurtjes.

Het telefoonprobleem is snel opgelost door de aanschaf van een nieuw (lang) telefoonsnoer (bestaan die dan? Ja!) dan kan het basisstation naast mijn luie stoel en hoef ik geen telefoongesprek via de luidspreker meer te missen … tja die oortjes raken op leeftijd. De wifi-versterker wordt toegevoegd aan mijn internetcircuit … dat wordt van de zomer lekker met laptop in de tuin op warme zomeravonden en vanaf nu heb ik nog maar 1 afstandsbediening nodig om mijn tv op alle fronten te bedienen.

Half 6. Op naar Doornenburg waar we iets op gaan halen. Buiten mijn comfortzone rijdend over landweggetjes, smalle weggetjes, langs sloten en onoverzichtelijke bochten … al kletsend en luisterend … fietsers, voetgangers en overig verkeer in de schemer in de gaten houdend … komen we uiteindelijk op de plaats van bestemming. Als ik als denk dat ik het dan gehad heb … het ergste komt nog. Maar als je ooit met dezelfde dochter (nou ja … ik heb er maar 1) over een geitenpad (ook achteruit) in het pikkedonker langs woonboten gereden hebt met alleen een lampje van een mobiel om de zijkanten van de weg in de gaten te houden … dan durf je veel aan.

We komen uit op een smalle kronkelende dijk die ons langs de Nederrijn richting Arnhem brengt … nu hou ik hier al niet van bij daglicht en in het donker met al die tegemoetkomende koplampen en hele gesprekken voerend is het even wennen. Maar het gaat prima … voel me heel zelfverzekerd en veilig zet ik haar weer thuis af.

Behalve dat ik dus een super gezellige middag met mijn dochter heb gehad, we weer helemaal bijgepraat zijn … kan ik ook weer wat weg-ervaring bijschrijven .

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.