23-03-2020

71.4 kg … ik kan het niet laten. Vind donderdag dan ook een totaal verkeerde dag om te wegen .. dat moet je op maandag doen. Dus … 1.6 kg er af na 4 dagen. Eigenlijk alleen gezorgd dat er geen snaaispul meer in huis is en dan reguleert je lichaam het blijkbaar zelf weer.

Begin dadelijk weer lekker met mijn yoghurtje … Wie had ooit gedacht dat ik nog eens zoveel tijd krijg dat ik zelfs een dieet-/afval-/lijnenblog versier met foto’s.😂😂

Had ik even mazzel. Trek ik de deur van de koelkast open ligt daar ook nog een gekookt ei. Prima ontbijtje zo … al zeg ik het zelf. Weinig koolhydraten.

10.00 uur

12.00 uur … 1 snee brood met wat roomboter. Mijn beleg is op …geen kaas meer … geen vleeswaren. Zo smaakt het ook wel. Woensdag komen de nieuwe boodschappen weer maar ben best wel wat vergeten. Dat wordt Joost appen.

14.30 uur … maaltijdsalade appel, mandarijn, brie en veldsla met een dressing van mijn overheerlijke Siciliaanse olijfolie … en nu is de fles leeg. Waar ik hem gekocht heb??? Op de fair bij Kasteel Doorwerth??

18.00 uur … bietjes met speklap en een appeltje toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.