Afvalluhh

weegschaal … 73 kg rond!!!!!

Een gewicht dat ik ook 11 jaar geleden weeg als ik in contact kom met GOK (grip op koolhydraten). Het lukt me dan om 7 kilo kwijt te raken.

Voor nu een gewicht dat haast teveel is om vòòr het voorjaar nog kwijt te raken … we gaan het toch proberen. Begin december weeg ik nog 66.3 kg … in januari klaag ik dat ik de 70 kg aantik na de belofte definitief te zijn gestopt met roken.

Bij mij werken afspraken met mijzelf alleen maar als ik het de wijde wereld ingooi en heb daarom maar een afvalpagina aangemaakt. Niet dat ik jullie hier elke dag mee lastig ga vallen … ik noteer dagelijks wat ik naar binnen werk en als iemand de stand van zaken wil weten kan hij/zij zelf een kijkje nemen onder het kopje “Afvalluhh”.

Het zal een moeizame tocht worden maar het moet er af … het is teveel om mee te zeulen als ik straks weer aan de wandel ben … teveel voor mijn enkels en knieën. Dan gaat de boel weer ontsteken … moet ik weer corticosteroïde injecties … daar zitten we allemaal niet op te wachten. En behalve dat … ik pas nu geeneens in mijn wandelkleding … dat gaat dan ook weer schuren … allemaal heel vervelend.

Ik denk dat ik een combi maak van weinig koolhydraten en intermittent fasting. Vandaag meteen beginnen.

Dus … 19 -03-2020 … 73 kilo’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.