1005 km/2021…

Voor vanmorgen een oefenrondje gepland … de Jufferswaard mag op herhaling. Was het afgelopen zondag iets van 259 mtr … ik hoop dat ik wat kilometers bij kan schrijven.
Het weer kan haast niet mooier zijn … een zonnetje … een heerlijk temperatuurtje. Vest kan meteen uit. Dat ik wat kilo’s ben kwijt geraakt wordt bevestigd door het irritante afzakken van mijn broek … een zomerbroek. Hoef niet meteen een nieuwe aan te schaffen … heb nog wat winterbroeken liggen en volgens mij zijn die nog in de oude maat.

Komoot laat het een stukje afweten bij de route … dus de route van de fitbit gepakt … 4.62 km. Mooi begin. Terwijl ik fitbit open op mijn scherm bedenk ik me dat ik wil weten hoe ver het met de kilometerstand is … 1005,21km. Ik heb het gehaald … al voor het eind van het jaar!!!

Het is nog steeds vreemd om hier te lopen en geen Zorro te zien … maar het is nog wel nog steeds even mooi. Het is weer struinen door hoog nat gras, modder, de koeien hebben ook enorm hun best gedaan met hun vlaaien … ik ben in mijn element. Wat heb ik dit de laatste tijd gemist … het geeft je het gevoel van één zijn met de natuur al doen de enorme modderpaden me beseffen dat als we meer van dit natte weer gaan krijgen een paar goeie stokken geen overbodige luxe zijn. Heb ze trouwens al uitgezocht … moet ze nog even halen.

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.