Tegenstrijdigheden …

Als ik vanmorgen opsta ben ik eigenlijk een beetje verbaasd … geen pijn! En dat is een raar gevoel. Vol enthousiasme spring ik onder de douche! Eindelijk kan ik met mijn boodschappenlijstje op pad en om de zondag helemaal een fijn gevoel te geven … een klein rondje Jufferswaard moet lukken. Na al die tijd bankhangen ben ik al blij even iets anders te kunnen zien dan mijn straat, mijn tuin en het ziekenhuis.

Om half 10 sta ik op de parkeerplaats van de Jufferswaard … heerlijk die frisse lucht. Ik struikel weliswaar over een graspol maar besteed er nog geen aandacht aan. Even later gaat het weer fout maar als ik in de verte de paarden zie fleur ik helemaal op. Het bankje is helaas bezet … ineens komt er een bibberende warmtegolf over me heen, breekt het zweet me aan alle kanten uit … het lijkt of ik koorts heb. Dit heeft geen zin. Op naar Appie en dan maar naar huis. Het is een heel kort wandelingetje (259 meter) … ben blij dat de paarden direct bij het hek staan. Geeft nog iets van voldoening.

Thuisgekomen eerst maar temperaturen … 38.2 … da’s andere koek. Vandaar dat trillen. Zal me ook eens wegen want ik ben gewoon slapjes … 67.2. Da’s 2,5 kilo minder in 1,5 week. Ik begin hier van te balen.
Helemaal dat ik zo ver van het ziekenhuis woon … dat ik weer die onzekerheid morgen heb van wel of niet bellen … weer zoonlief lastig moet vallen … dat ik de hele dag tegen mezelf moet zeggen “verboden te doemdenken”.
Waarom doet dat lijf gewoon niet wat het moet doen … gezond zijn!!! En laat het mij met rust zodat ik kan gaan wandelen.

7 comments

  1. Rust is de beste remedie voor een goede gezondheid. Maar voor een levenslustige vrouw als Jij is dat een zware opdracht. Het gewicht van 2,5 kg minder in 1,5 week zou ik zeker even in de gaten houden. Sterkte😘

    Geliked door 1 persoon

  2. Het ergste vind ik eigenlijk dat mijn sociale leven naar de knoppen gaat. Had ik net een paar leuke contacten via “Leuke Luitjes” hier in het dorp … moet ik ze afzeggen. Ja, zo hou je niemand over. Met pijn alleen kan ik nog wel kennismakings-afspraken aan maar niet met koorts of het slikken van tramadol. Zit hier zo vreselijk te balen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.