Rondje Radio Kootwijk … 12 km

Al jaren wil ik naar Radio Kootwijk .. het is iets vanuit mijn jeugd één of andere herinnering. Kan er niet de vinger opleggen. Na deze wandeling misschien wel … heeft het te maken met Radio Kootwijk en Radio Malabar (Indonesie)? Mijn grootouders woonden vóór de 2e wereldoorlog op Java … misschien werd er thuis over verteld? Óf heeft het te maken met het sterrenkundige verleden … misschien een sterrenkijkende onderwijzer op de lagere school?

In ieder geval wordt het een prachtige wandeling met bos, hei, vergezichten en bijzondere art-deco gebouwen.

5 comments

  1. Ik ga hier zeker van genieten als ik met het Marskramerpad er overheen kom. Wat een imposant gebouw is Radio Kootwijk, maar Jouw *****wandeling mag er ook zijn. De regen deert je op deze manier niet. Gisteren kreeg ik ook diverse buitjes over mij heen, maar met een prachtige geniet je toch😊

    Geliked door 1 persoon

  2. Je brengt me weer helemaal terug naar enkele jaren geleden, toen ik 5 dagen logeerde in Eerbeek aan de rand van de Hoge Veluwe. Eigenlijk was het een ingepland fiets-midweekje. Ik ben toen ook met de fiets tot bij Radio Kootwijk geweest. Een heel apart (stilte)gebied te midden van bos en hei. Ook de rit er naartoe was prachtig. Voor jou heeft deze plek natuurlijk nog een dieper liggende betekenis. Fijne zondag nog.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.