Brownie uit de slowcooker …

Sinds ik er eentje bij De Ommuurde Tuin gegeten heb laat het me niet meer los … een brownie. Vaker gegeten maar nooit het effect bemerkt tot ik er eentje tijdens het wandelen neem. Heb er al heel wat kilometers op zitten, ben bekaf … nog 3 km naar huis. Voor mij werkt het zo verkwikkend dat ik daarna weer fluitend mijn kilometers loop … de chocola waarschijnlijk.

Mijn oven is kapot en ik doe er eigenlijk te weinig mee om een nieuwe aan te schaffen maar … ik heb een recept voor de slowcooker gevonden. Alle zoetigheid in huis gehaald … je tanden knarsen al bij het aanzien , een recept waar nogal over geroemd wordt.

Ik weet trouwens nu ook weer waarom ik zo’n hekel aan bakken heb … overal ligt suiker, cacao, bloem … als ik kook ruim ik meteen op en werk ik altijd op een schoon aanrechtblad … dat lukt me bij bakken maar niet. Boeit ook niet zo want ik bak gewoon niet.

Na 3, 5 uur is het zo ver … ze mogen de sc uit. Kan haast niet wachten tot ze afgekoeld zijn en een pan zonder aankoekresten. Ze smaken echt goed … de kromme randjes zijn voor mij ,

Als ik langzaam begin aan de meer vierkante stukjes is het snel alles luchtdicht inpakken en wegzetten anders heb ik dadelijk die hele koek op! Ze zijn zó lekker … toch ga ik nog wat andere recepten uitproberen … dit wordt de volgende!

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.