Nederland richting dieprood …

Niet dat ik mezelf nu echt afzonder … ik blijf wel alert en let nog steeds op afstand. Bij mijn buurtsuper zie ik weer steeds meer mensen met het mondkapje. Ik hoor van een fervente OV-er dat het hem opgevallen is dat het aantal ouderen in de trein afneemt. Het ziekenhuis heeft na een paar dagen zónder toch het mondkapje weer ingevoerd.

Donderdag 22-07-2021/06.40 – Nederland wordt donderdag hoogstwaarschijnlijk een nog rodere vlek op de kaart van coronagevallen in Europa. De provincie Groningen is momenteel donkerrood, het hoogst mogelijke niveau, en de andere provincies zijn rood. Maar provincies als Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel gaan mogelijk ook naar donkerrood.

Het beperkt me niet echt in mijn leven … heb alles in de buurt. Ga vandaag lekker naar de markt, kan winkelen, bezoek ontvangen en op bezoek gaan, wandelen. Misschien maar weer eens weer een fietstochtje maken, mis het OV niet … alleen stapelen mijn keuze-dagen zich op.

Toch maar even wachten tot de ergste golf van de deltavariant voorbij is? Is het overdreven mijzelf te beperken tot mijn eigen leefgebied? Of is het een juiste voorzorgsmaatregel?

15 comments

    1. Ja, standaard in auto, handtas en rugzak. Niet iedereen gebruikt zijn/haar verstand op dezelfde manier als jij dus bescherm ik mijzelf maar en zorg ik dat ik anderen niet in de weg zit.

     Geliked door 1 persoon

        1. Jullie hebben toch die canvas overkapping? Frisse lucht genoeg. Moet kunnen … tuin is groot genoeg en als jé weet dat je bezoek ook voorzichtig is en zich niet in het uitgaansleven stort …

         Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.