Van de hak op de tak …

Het één haalt het ander aan. Mijn fiets in de hal staat me toe te roepen dat ie gebruikt wil worden. Snap ik … wil ik ook wel … maar hooguit voor een boodschapje. Nu haal ik alles bij Appie en de Spar … pak wat ik nodig heb maar wil ook wel weer eens naar de Aldi. Er zit er eentje in Oosterbeek (7.9 km) … geen zin in. Aldi Wageningen? Dat valt mee … 6 km!!! Met een lekke band kan ik teruglopen.

Mijn plan van vorig jaar zomer maar weer eens omhoog gehaald … met de fiets naar Wageningen. Shoppen en terrashoppen … slechts 7.4 km als ik onderlangs ga. Was 1x onderweg maar toen liep mijn band leeg.

Google maps … zeer verrassend … leidt me niet onderlangs maar bovenlangs en dat is fietsen door de bossen en korter … 6 km naar de Aldi en 7.1 naar het centrum. Veel leuker rijden … langs een hele goeie slager (zelfgemaakte leverworst), (vergeten groente) Ommuurde tuin en een grote Kringloop (maar daar kan ik misschien beter met de auto heen😄😄). Vandaag op de fiets lukt niet … moet op tijd terug zijn. Dan maar even met de auto een oriënterend ritje.

Van A naar B. Zeg nu zelf … ook nog eens 2 restaurants onderweg. Soms fiets je 40 km en je komt niets tegen en soms…! Hier word ik toch zo blij van en ik ben al zo blij.

Ik doe meteen een paar wekelijkse vaste boodschappen. Het schoonmaken van de karren wordt niet gedaan … staan wel allerlei producten om het zelf te doen. Mijn handen mankeren niets .. is dus zo gebeurd. Verder is het een grote royale Aldi … misschien scheelt het dat het een studentenstad is. Qua prijs hoef je er niet naar toe … ligt ongeveer gelijk met wat ik bij Appie als huismerk koop óf in de bonus. Alleen de koffie is aanmerkelijk goedkoper zeker de originele Dolce Gusto. Je moet gaan voor het plezier van het fietsen door het Renkums Beekdal, het bos, het bij voorbaat al genieten van je kopje koffie op dát terrasje óf … een wit wijntje … in de toekomst.

Moet er eens vaker heen rijden .. word er zo vrolijk van.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.