Wie is de Mol (5) …

Ik ben MOL-moe!

Vorige week (03-10) heb ik direct na de uitzending mijn punten ingezet … 1600 punten op Jeroen. Tijdens deze uitzending (10-10) vind ik dat toch wat veel en herverdeel ik ze over Ron en Jeroen. Dom … dom … want Ron vliegt er samen met Patrick uit.

In de vrienden-poule sta ik nu nog bovenaan maar in de familie-poule heb ik mijn gedeelde 1e plaats moeten verlaten. Toch teveel naar mijn (mollende??) schoondochter geluisterd die nu heerlijk in haar eentje met een enorm niet in te halen puntenaantal bovenaan staat. Zo hebben we een eigen mol binnen de familie.😂😂

Ik kan deze weken niet veel meer doen dan lezen en tv kijken en besluit alle afleveringen terug te gaan kijken en alleen te letten op de laatste 4 … Peggy, Nikkie, Jeroen en Tygo. Maar wat een klus en wat proberen ze allemaal te mollen. Na 2 afleveringen ben ik er eigenlijk wel klaar mee maar ik volbreng mijn taak. Vandaag … na alles terug gekeken te hebben, alle vermoedens, aanwijzingen, veronderstellingen etc. op you tube, op fb en instagram aangehoord en gezien te hebben … kan ik zeggen … “ze kunnen het alle 4 zijn”.

Weet je wat!!! Ik kan geen mollende mol meer zien, laat de poules los en ga maar gewoon stemmen … fingers crossed.

4 comments

    1. Nee, er zijn voor alle 4 voldoende argumenten om ze de mol te laten zijn. Denk je … “een mol gaat NIET in de helicopter zitten” … er zijn zoveel acties daarna van Tygo en Nikkie dat die hele helicopter niet meer belangrijk is.
      Maar … misschien mol ik nu ook wel.😂😂

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.