Gewoon gelukkig …

Soms kan je gewoon gelukkig zijn van “het leven”.

Gisterenavond is dochterlief onverwachts een dag eerder teruggekomen van hun vakantie in Frankrijk. Het dragen van mondkapjes dáár vormde geen enkel probleem … zelf niet voor de jongste van 10. Wel werd er met name door Nederlanders op de camping erg slordig met de vastgestelde overal te lezen richtlijnen omgegaan. Hun reisdag was eigenlijk voor vandaag gepland maar met 3 kinderen in de auto zagen ze die 35°C niet echt zitten. Vlak na thuiskomst hebben we al een half uur aan de telefoon gehangen. Heerlijk.

Zoonlief is afgelopen week vertrokken naar Frankrijk … ik mag weer op hun huis met tuin aan het water passen … ideaal zo’n vakantieadresje … heb gisterenmiddag al even genoten van de rust daar. Het is dat ik niet weet hoe ik die boot weer op de vlonder moet krijgen anders zou ik nog een stukje gaan varen.

Vanmorgen om half 7 al in de tuin om de planten een frisse boost te geven en terwijl ik op mijn computer rammel hoor ik een vreemd geluid in de tuin. Ja hoor … de buurkat probeert het weer. Hij klimt gewoon tegen de schutting op … en schrikt zich dood al hij mij ziet. Hij snapt het!

En dan … mijn laatste rookdag. De pleisters komen vanmiddag … heb nog shag tot vanmiddag. Ga geen pakje sigaretten meer kopen om morgen te beginnen. Plak vanmiddag die pleister al … ben er aan toe.

Fijne dag … hoop dat jullie de hitte doorstaan … mijn tuin staat klaar en als het te gortig wordt vertrek ik naar binnen.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.