Wat een heerlijke dag …

De dagen rijgen zich eentonig aan elkaar. Het verschilt niet veel van andere zomerse dagen uit de afgelopen decennia. De ergste schrik rondom Corona is verdwenen … het dagelijkse leven heeft weer een aanvang genomen … zie kind, kip noch kraai … hoewel die laatste regelmatig rondom mijn huis vliegt … in de dakgoot gaat zitten om daarna mijn tafel onder te poepen.

’s Morgens sta ik op … nuttig mijn koffie om dan met de volgende kop koffie nog redelijk aangekleed … verantwoord bloot … in de voortuin te gaan zitten … wachtend op de zonnestralen in mijn achtertuin waar inmiddels de stoelen al in de juiste ambiance zijn opgesteld … goh … dat deed mijn vader vroeger ook.

Zo rond half 12 wordt aan de voorkant alles opgedoekt, kleed ik me wat luchtiger in een bikini en pareo om me in het achterste hoekje in de achtertuin … verstolen van alles wat ook maar even een blik op mijn blootheid kan werpen … verder te verdiepen in mijn roman. Door onze naturistische vakanties ben ik zo gewend aan een streeploos bruin lijf dat ik dat ik me ook nu nog steeds in allerlei bochten wring om dit voor elkaar te krijgen. Misschien toch maar eens een dagje sauna pakken met een hele grote zonneweide.

Om 1 uur mijn uitgebreide lunch waar ik de tijd voor neem … nuttig die binnen … even weg uit de zon en berichtjes bekijken en beantwoorden om vervolgens om half 2 me weer in de hitte te begeven. Bruiner dan ik ben kan al haast niet meer maar er zijn misschien nog wat witte plekjes.

Eigenlijk zou ik vandaag gaan lopen maar kom wat laat op dreef … waardoor ik midden in de ergste hitte heuvels aan het beklimmen zal zijn. Heb besloten dit maar naar zondag te verplaatsen … een enigszins meer acceptabele temperatuur. Ik kom mijn dagen wel door … dit is mijn temperatuur.

Hoop dat jullie er ook zo van genieten.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.