Resumé van een week …

Het was me het weekje wel.

Heel blij met mijn besluit om mijn schoenen een 2e leven te geven door de voorvoet te laten verbreden. Inmiddels heb ik 3 paar laarzen die ik nu kan dragen en staan mijn favoriete wandelschoenen weer naast mijn rugzak. Elke maand een paar paar. Al met al toch een stuk goedkoper dan de aanschaf van nieuw schoeisel.

Droog nooit knoflook in een open keuken. De stank, de tranende ogen, een prikkelende keel en verknalde smaakreceptoren wegen niet op tegen de uitgave voor een kant & klaar potje persillade van Ducros … dan maar een dagje met de auto naar de Cora in Luik … iemand zin om mee te gaan? Uiteindelijk alles weggegooid … 3 dagen later rook het hele huis nog steeds.

En dan mijn feestje gisteren na mijn 30 dagen vrijwillige drooglegging … dat liep een beetje fout. Mijn eerste glas rode wijn ingeschonken en terwijl ik het op het tafeltje naast mij neer zet … struikel ik. Er is niets meer aan te redden … glas vliegt uit mijn hand … druipende rode strepen op mijn witte muur … alles wat ik op de grond om mij heen verzameld heb zit onder maar … het glas is nog heel. Sopdoek erbij. Van de vloer wil het makkelijk af … de muur is een ander verhaal. In plaats van gezellig mijn wijntje te drinken ben ik nu bezig de muur schoon te krijgen. Dat lukt niet … er blijven paarse klodders en strepen achter. Direct de muurverf naar beneden en witten maar. Vanmorgen blijkt dat het niet gedekt heeft. Weer naar boven … nu de primer naar beneden en 2 lagen aangebracht. Vanmiddag weer gewit en gelukkig is er niets meer van te zien.

Een week die me weer lekker van de straat gehouden heeft en dat er nog maar vele mogen volgen … hoewel liever niet met teveel van dit soort akkefietjes.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.