Kerst …

Ja … ik … Kerst in November. Ik stap van mijn eigen standpunt af … nòòit vòòr 5 december 22.00 uur de kerstspullen in de kamer. Maar ik moet wel. Woensdag gaan Corrie en ik naar Intratuin Duiven en om nu te voorkomen dat ik hebbedingetjes ga kopen die ik niet kan gebruiken heb ik de dozen naar beneden gehaald. En sorteren … één doos om weg te geven, één doos rommel en de rest vast uitgestald. Het voelt wat onwennig al hoewel er in mijn straat al mensen met een versierd huis zijn.

Had ik een heerlijke bombastische kerst voor mijn huisje bedacht … dat wordt het niet. Ik zag de lampen al hangen … eindelijk weer buitenverlichting, een kerstboom bij de voordeur, lichtslingers overal in huis … takken aan de muur, prachtige creaties geënt op de vroegere van adventssterren … licht, licht, licht! Maar niets van dit alles … ik heb geen buitenstopcontact en behalve dat heb ik ook altijd spelende kinderen om mijn hek heen, kunststof kozijnen en deuren en vooral … geen vensterbank. Ook druk ik niet even een punaise in een muur of sla ik er een spijker in … alles moet met de boormachine … en dat vind ik nu ook weer wat overdreven voor 4 weken in het jaar,

Één ding stond wel vast … mijn hertje in de enige vensterbank in de keuken … en die staat leuk.

In de hele keuken staat het trouwens leuk … nu alleen nog de kamer … daar heb ik morgen nog voor. Maar erg bombastisch zal het niet worden.

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.