Landgoed Twente Fair

Vandaag naar de eerste Fair van dit najaar. De landgoed Twente Fair met alleen maar Twentse exposanten. Elk jaar in het laatste weekend van de herfstvakantie wordt deze Fair georganiseerd op Landgoedcamping het Meuleman … op haar beurt weer een onderdeel van het prachtige natuur- en wandelgebied Lutterzand dat tegen de Duitse grens aan ligt.

De auto’s worden zoals gebruikelijk doorverwezen naar enorme weilanden waarna het nog een kleine kilometer lopen is naar de ingang. Vanuit de verte zie je de punten van de witte tenten al boven de begroeiing uitkomen. Alles is gesitueerd op de kampeerplekken die ’s zomers bezet zijn door caravans en tenten.

Een bijzondere omgeving voor een Fair … zo loop je van cirkeltje naar cirkeltje in het bos waar de natuur, het buitenleven, het proeven van (streek-)producten en de trends op het gebied van lifestyle centraal staan. Sauna’s, hot tubs, buitenkeukens, green eggs hebben niet echt onze interesse … wel de kazen, worsten, omslagdoeken en truien.

Maar het is pas het begin van het seizoen … word ook niet echt hebberig van iets … maar het is leuk hier geweest te zijn.

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.