Lipstick …

Mijn dochter krijgt op haar verjaardag 2 kleuren lippenstift van een vriendin. Tijdens een toneelstuk opgefleurd met rode lippen heeft ze er zelfs een compliment over gekregen. Vriendin denkt “die houden we er in”. Heb het haar nog niet zien gebruiken maar ben benieuwd.

Brengt mij naar mijn lippenstift gebruik. Zoals jullie zien heb ik er genoeg en dat is dan nog maar wat beneden ligt. Ik probeer het regelmatig maar òf het smeert uit, òf het verdwijnt òf ik ga over het lijntje heen en krijg daar dan weer commentaar op. Dus als ik het toevallig in de hal tegenkom … toevallig bij de spiegel en ik ga toevallig uit … wil het weleens gebeuren dat ik toevallig wat streepjes zet ,,, gewoon voor mijn gevoel van perfectie want bij de auto is het er al weer af. Om bij te werken heb ik ook een prachtig etuitje om mijn lippenstift in te vervoeren zonder dat het een smurrie-bende wordt

Bij het ouder worden heeft menig mens er last van dat de bovenlip naar binnen rolt maar ik heb ook een lippenpotlood … lijntje trekken aan de buitenkant … dat wil nog weleens helpen.

Dus .. met mijn goede humeur, net een lijntje getrokken, opgevuld met mijn lievelingslipstick … het kwastje … op naar Appie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.