Voorlopig …

Heb ik de 1e uitslag van 2 dagen poliklinisch onderzoek binnen en wordt er onomstotelijk bewezen dat ik gèèn spierreuma heb. Alle waarden zijn goed en normaal. Aan de ene kant fijn … aan de andere kant ben ik mijn veilige kapstok kwijt waardoor ooit prednison mijn geliefde pijnstiller is geworden.

Er komt vanaf volgende week een scala aan onderzoeken o.l.v. mijn reumatologe … scans, MRI’s, echo’s. Een fijne, duidelijke vrouw waar ik het goed mee kan vinden. Ik hoop dat er wat uitkomt want vooralsnog zit ik met overal spierpijn, kan ik amper mijn armen omhoog brengen om mijn haar te kammen, kan ik niet door mijn knieën zakken om bijv onkruid te wieden of iets op te rapen, heb ik ’s morgens 2 planken onder mijn voeten en doe ik er tegenwoordig ruim een uur over om een mens te worden. Maar … ik krijg een andere pijnstiller en dat scheelt misschien ook al.

Ga ook zelf mijn eten eens onder de loep nemen … misschien minder zuren of vegan gaan eten … misschien maar eerst vegetarisch.

Eerlijk gezegd weet ik niet waar ik moet beginnen maar ik heb er veel voor over om zo mobiel te worden en energie te krijgen dat ik weer kan lopen.

Voorlopig 2 dagen rust want al deze onderzoeken hebben me aardig gesloopt.

Naschrift: Corrie komt met het slimme idee om de matras te verwisselen met mijn oude die in de logeerkamer ligt. Ik heb idd sinds 4 maand een bikkelhard matras.

Uitproberen en uitsluiten.

Een gedachte over “Voorlopig …

 1. Wat een narigheid weer voor je, afwachten maar wat of de uitslagen gaan worden.
  Veganistisch eten, ik houd er niet van, af en toe een lekker stukje vlees is toch wel erg lekker.
  Veel water drinken en ik heb het al eerder gezegd een goede Multivitamne, Chorella of/en Spirulina doet wonderen en veel water drinken.
  Vind je gewoon plat water niet lekker, doe er een paar druppeltjes Sukrin in, is geen suiker en ook geen troep zit er in, ik met mijn diabetes merk er niets van, mijn waardes worden er niet hoger van, ideaal dus, je hebt wel 18 smaken geloof ik.
  Ik wens je sterkte met de onderzoeken en doe rustig aan, helaas wij zijn geen 18 meer, fijne avond verder.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.