Blarenpleisters en een rondje huis …

Toch wel iets dat op mijn wandelpagina thuishoort. Het blijft een drama die knobbel op mijn voet. De ene keer loop ik zomaar 22 km zonder blarenproblemen, de andere keer strompel ik al na 4 km.
En ja … ik moet absoluut een afspraak met mijn pedicure maken … maar dat zijn van die dingen waar je pas aan denkt als je last van je voeten hebt.
Op advies van wandelmaatje besluit ik me eens in de producten van Compeed te gaan verdiepen. Tijdens het googelen lees ik dat er ook speciale eeltplekken pleisters zijn. Op naar de DA en ik maak er meteen maar een groot rondje rondom huis van.

Na alles ingeslagen te hebben … ook nog hallux valgus patches van Hansaplast … duik ik de diepte in naar de Uiterwaarden. Een heerlijkheid … de 10% helling loop ik nu eens naar beneden. De Neder-Rijn ligt er vredig bij … goed om je gedachten de vrije loop te laten

Als ik verder loop begint er al iets bij mijn grote teen te knagen, manmoedig stap ik verder tussen de brandnetels door … wel genietend van de rust, de natuur


Strompelend bereik ik de verharde weg … eindelijk staan de kamelen eens in het veld … dus een pauzetje inlassen om te kijken of ik ze naar me toe kan krijgen maar het enige dat er gebeurt is dat ze allebei languit gaan liggen. Dan is het nog even de laatste helling nemen en ben ik thuis.


Het is toch nog een rondje van ruim 6 km geworden. Schoenen en sokken uit en de schade is weer duidelijk! De hallux valgus lekker rood en een dikke blaar. Zal jullie de foto besparen.
Morgenavond een mooie wandeling … hoop dat ik de juiste plekken beplak!1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

Schaepmanblog

Schaepmanmonument Driebergen

kletspraat.springkikker.nl/

Onder het genot van een kopje thee, genieten van het leven

GOLVEN IN ZEE

Zee, leef ik net als jij....voortdurend in beweging.