Elfbergenpad … etappe 4

Koud … onbehaaglijk. Het is even anders dan afgelopen maandag. Maar nu ik besloten heb de zomer (of iig een gedeelte ervan) in Frankrijk door te brengen en over 2 weken al vertrek hebben we niet zo veel tijd meer om dit project af te maken.

Ondanks het weer staan we (ook met Pippin,  de temperatuur laat het toe) wel weer met goede moed, positief, lachend en met een grote dosis humor op het stationnetje Oosterbeek op onze trein te wachten. Wat zullen vandaag weer tegenkomen … of juist niet tegenkomen … we zien het wel.  We lopen vandaag niet alleen op ons eigen boekje  … de man van Ria heeft ons ook van wat materiaal voorzien … en dat blijkt soms een waardevolle hulp!

De bus sluit naadloos op de trein aan dus keurig op tijd zijn we op onze startplek … Het Edese bos!  Wanneer zullen we eens verlost zijn van Ede ..

Via het Landgoed Kernhem  lopen we naar de Doesburgermolen (1507) in de Doesburgerbuurt waar we 100 meter verder van een heerlijk kopje koffie kunnen genieten … alles in orde gemaakt door cliënten  van een zorgboerderij

 

Uiteraard missen we onderweg weer wat routepaaltjes maar de omgeving maakt veel goed …

En hoe we het voor elkaar krijgen weten we niet … maar we staan opeens heel ergens anders dan verwacht. En ook altijd weer veel meer kilometers gelopen!

Gelukkig is er een vriendelijke meneer die ons de weg naar Lunteren wijst.  Hij wijst ons er op dat  “De Lunterse Boer”erg duur is om te lunchen … ach het bankje voor de deur voldoet voor ons. We hebben ook wel weer wat “sightseeing” gemist … doen we niet moeilijk over.

Daarna lopen we op met   wat senioren in een rolstoel die even  een middagje Lunteren gaan doen met hun begeleiders. We hebben dikke pret.  En dan is daar het  station Lunteren … weer  met de trein terug naar Ede/Wageningen en daar overstappen op het boemeltje naar Oosterbeek.

 

Vrijdag  weer verder en dan door naar Otterlo … warm … rokjes dag .. dus ik hoop dat ik mijn skirt aan kan!  En we weten al waar we moeten beginnen.wp520

Een gedachte over “Elfbergenpad … etappe 4

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

Schaepmanblog

Schaepmanmonument Driebergen

kletspraat.springkikker.nl/

Onder het genot van een kopje thee, genieten van het leven

GOLVEN IN ZEE

Zee, leef ik net als jij....voortdurend in beweging.