Elfbergenpad … etappe 1

We volgen het boekje  “het Elfbergenpad/de Veluwe.nl (besteld bij Bol … 10 euro bijna incl verzendkosten) en besluiten te starten met de eindroute (etappe 14) … meest logisch voor ons want we wonen in Oosterbeek.
Start … de achteruin van het Airborne-museum. De route is goed te volgen  via de geel/groene bordjes  richting Heveadorp. Geniet met ons mee. Herken  de “Abseil” toren … goed voor elk schoolreisje en we lopen door naar het Dunoplateau.

Voor ons een bekende route en we weten ook precies hoe we moeten lopen maar  … eigenwijs als wij samen zijn … wij willen de geel/groen route lopen maar zien geen bordjes meer . Echt … we hebben gezocht in alle hoeken van het plateau terwijl we er  door een ijzige wind bijna van afgewaaid werden!

Uiteindelijk de route genomen die we verwachten te moeten lopen … loopt gelijk aan  een klompenpad. We vermoeden dat  door de nieuwe merkpalen van dit klompenpad  … het Dorenweertsepad … onze geel/groene bordjes verdwenen zijn. We zullen de bordjes pas weer op kunnen pakken vlak voor kasteel Doorwerth.

We vervolgen ons looppad  via  De Noordberg en de Jufferwaard  naar Renkum

Regelmatig wil ik al de bus terugnemen bij een bushalte maar ik vertrouw Ria … “ach joh … nog een paar kilometer!” Een  Caminoloopster hè!!! … 3x een paar kilometer wordt een boel kilometers. Toch ben ik haar dankbaar want nu kan ik trots op mijzelf zijn … doorgelopen naar de Wageningse .Berg. Onze 1e etappe binnen  ..TOP!

 

3 comments

 1. Haha wederom een mooi verslag van onze wandeling Ellen.

  Jaja als ik eenmaal loop ben k niet te stoppen. ☺

  Maar je hebt het superrrrrr gedaan.
  Trots op je. 😘

  Op naar de volgende etappes.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.