Burgers Zoo … een zondagmiddagommetje

Een lui administratiedagje wordt wel erg lui als alles klaar is en het verandert in bankhangen. De eerste berichten van van wandelingen bij 1000/2017 komen al binnen en daar is weer de trigger …”Lichtshow bij Burger’s Zoo“.

Zal ik toch nog gaan … dinsdag verloopt mijn abonnement en ik ben maar 1 x geweest in het afgelopen jaar!
Met de auto? De bus?
Ik kijk even bij google maps en zie dat het nog geen 6 km is … dat wordt lopen dus, ook een kilometer in de dierentuin en dan met de bus terug.screenshot_2017-02-26-18-35-41

Toch maar even op tijd gaan want om nu in mijn eentje in het pikkedonker te gaan lopen is nog een stap te ver. Ben al blij met deze actie … alleen naar de dierentuin en verplicht een kopje koffie drinken!
De route loopt via Mariëndaal … dus achteruit de flat uit, door de blubber en de bus laten we staan.

Ik loop met een gevoel van zondagmiddag-vrijheid. Zo raar … nog steeds … dat ik tegen niemand hoef te vertellen waar ik loop, wat ik doe, dat ik zelf uitmaak hoe laat ik thuis ben… het begint nu pas langzaam tot mij door te dringen dat ik eigen baas ben. Begin het ook naar mijn zin te krijgen. Weer een stap gezet zonder Will … het komt wel, heeft gewoon zijn tijd nodig.
En dan ben ik al bij de Amsterdamse weg … zo snij je een lekker stuk af. Nu is het een kwestie van het fietspad blijven volgen is me verteld.
En inderdaad een makkie … ik kom ook weer langs Trix waar de vorige wandeling van Ria en mij stopte. Ach het is  binnendoor nog maar net 3 km. Volgende keer toch maar doorlopen.

En dan ben ik al heel snel  bij de dierentuin. Het is druk, rommelig. Veel is afgesloten en ik maak ook weer dezelfde stomme fout als altijd … in de bush laat ik mijn lens openstaan … dag foto’s. Omdat het nog niet echt donker is en ik toch onrustig word … ja ik wil naar huis  … zien jullie niet de  meest spectaculaire foto’s. Nog iets met mijn mobiel gemaakt en bij de wazige moeten jullie misschien maar denken dat de “witte wieven” rondwaren!

Blij dat ik het gedaan heb … maar of ik mijn abonnement verleng??? Nog even nadenken.

Wel mijn 10.000 stappen gehaaldscreenshot_2017-02-26-20-24-292229

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.