Trainingsrondjes …

Om in conditie te blijven maken we wandelingen in de buurt want voor ons lol lopen … dat is het op dit moment niet.
Ria snakt naar warm water regen … elk vliegtuig dat richting zuiden gaat kijkt ze verlangend na! Het is duidelijk … wij zijn dit weer spuugzat!
De sneeuw is aangevroren, paden zijn vernield, takken en bomen versperren ons pad, het is zwikken met de enkels, af en toe een onverwachtse uitglijer, klauteren, struinen, heuvel op , heuvel af … de spikes bewijzen wel hun dienst!
Afgelopen maandag vanuit Ria haar huis maken we een rondje van 10 km via Johannahoeve, camping/chaletpark De Lindenhof en station Wolfheze.

Om wat minder in de sneeuw en op ongelijk terrein te lopen rijden we vandaag richting de Ginkelse hei! We verbazen ons dat de hoeveelheid sneeuw zo veel afneemt als we de A 50 richting Ede over zijn!

Het wordt de Vlinderdasroute te nemen. Een wandeling van 6,4 km … prima voor vandaag. Maar … al 50 meter verder zijn we ons vlindertje kwijt … kunnen haar niet meer vinden! Dan maar onze eigen weg zoeken. Het lopen is een stuk aangenamer, brede paden tot we op het laatst toch weer wat verder in de sneeuw komen en hindernissen op ons pad vinden. Toch nog een rondje van ruim 7 km.  En dan helemaal op het eind … net aan de andere kant van de parkeerplaats vinden we ons vlindertje weer terug.

Koffie drinken doen we in het Natuurcentrum Veluwe waar net de folders met het nieuwe jaarprogramma voor excursies onder begeleiding van een gids neergelegd worden zoals … “speuren naar sporen” vanuit het Natuurcentrum Veluwe” en een bezoek aan de Wildkansel  De Hindekamp.

Een gedachte over “Trainingsrondjes …

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

Schaepmanblog

Schaepmanmonument Driebergen

kletspraat.springkikker.nl/

Onder het genot van een kopje thee, genieten van het leven

GOLVEN IN ZEE

Zee, leef ik net als jij....voortdurend in beweging.