Rondje Boersberg …

Het is  niet zulk fantastisch weer om een stuk te gaan rijden voor een speciale route. Dus nog maar een buurtwandeling. Dit keer net buiten Doorwerth iets voorbij het kasteel richting Heteren. Het zal qua ondervloer een gevarieerde tocht worden.
Foto startpunt … fitbit ingesteld en dan kunnen we. Rechte weg, snelweg onderdoor …

We lopen langs een biologische boerderij … wat is het toch leuk dat Ria zo veel van de omgeving weet.  Ze werken  voor de verkoop met een sleutelsysteem op diverse locaties zodat je niet  naar de boerderij toe hoeft voor je vlees en melk. Maar … het mooiste is de stal … wat een leven hebben deze koeien!

Via  Rijnvallei De Noordberg lopen we verder, pauzeren even bij een uitzichtpunt.  De Nederrijn met daar achter De Rijn …  en nog een een blik  op de gerestaureerde  steenfabriek  van Randwijck (nabij Heteren)  in alle glorie.

De Rijnvallei Jufferwaard is in verband met de hoeveelheid klei te glibberig. We lopen maar rechtstreeks naar de andere kant … onderwijl nog wel een  witte reiger spottend … waar we via een bord geinformeerd worden over de aanpassingen van de Heelsumse beek. Absoluut in het voorjaar hier terug!

Dan verder door het mooie dorp Heelsum om weer terug te lopen naar ons beginpunt. Bij de bushalte komen we nog de oudste  ANWB wandelroute tegen … van Amsterdam naar Arnhem. Hier loopt een etappe. Iets om in ons achterhoofd te houden. En dan … ineens zie ik eindelijk waar Will onze caravan verstopt heeft … oeps een brok in de keel en een vlaag van heimwee … maar met de pas er in  lopen we via de Roggekamp terug.

Uiteindelijk gelopen … 8 kilometer.

img_20170109_1502151748

Een gedachte over “Rondje Boersberg …

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

Schaepmanblog

Schaepmanmonument Driebergen

kletspraat.springkikker.nl/

Onder het genot van een kopje thee, genieten van het leven

GOLVEN IN ZEE

Zee, leef ik net als jij....voortdurend in beweging.